Focus op je geest

Kom in evenwicht met je gevoelens en je gedachten

Wat zich afspeelt in ons hoofd, heeft een immense impact op ons handelen en op ons zijn.
Door slechte tot traumatische ervaringen, verlies of onverwerkte emoties, kent jouw geest geen rust. Dat uit zich in emotionele en lichamelijke klachten, stress, een slecht zelfbeeld, onrust, twijfel, constant gepieker, rusteloosheid of slapeloosheid.
Bij Dunas vind je een reikende hand en een luisterend oor, maar vooral een helende invloed. Vanuit een rijke ervaring help ik jou in jouw verwerkingsproces, en begeleid ik jou om dat mentale evenwicht te bereiken, dat je weer in staat stelt te genieten van jezelf, je omgeving en je leven.

 

Gesprekstherapie

Soms heb je gewoon nood aan een goed gesprek, aan iemand die écht naar je luistert en je helpt om je emotionele knoop te ontwarren.

Een Gesprekstherapie is ook een ideale opstap naar een dieper gravende, meer holistische therapie.

Per 30 min - € 50,00

Diana

Reserveer telefonisch of per mail.

Dunas Mind and Body S018.png
Dunas Mind and Body S012.png

Traumatherapie

Gebeurtenissen die een zware negatieve impact hebben op je leven noemen we trauma's. Ze blijven sluimeren en drukken op je denken, je voelen en je gezondheid.

Niet altijd besef je dat de oorzaak van huidige klachten, gevolgen zijn van een eerder, soms "vergeten" traumatische ervaring. Je kan blijven deze gevolgen te behandelen, of je kan het probleem bij de bron aanpakken.

Aan de hand van de psychoneuro-immunotherapie (PNIT), leer je jouw trauma('s) verwerken, waardoor je jouw leven weer zelf in handen krijgt.

Per sessie: 1.30u - € 150,00

Extra therapietijd: 30 min - € 50,00

Diana

Omgaan met verlies en rouwverwerking

Of het nu gaat om een prille vrucht in je buik of een jarenlange zielsverwant. Verlies kent een grote emotionele impact. Het is niet gemakkelijk om verlies een plaats te geven.

Samen gaan we in gesprek en aan de hand van de zeer efficiënte psychoneuro-immunotherapie (PNIT), kom je tot heling van je geest en breng je weer balans in je emoties. 

Per sessie: 1.30 uur - € 150,00

Extra therapietijd: 30 min - € 50,00

Diana

Dunas Mind and Body S019.png

Neem contact met me op voor een afspraak of meer informatie.