Focus op je lichaam

Ervaar Aanraking als krachtig instrument van heling

Van pure lichamelijke ontspanning tot het wegwerken van je innerlijke blokkages... De juiste vorm van aanraking heeft een sterk helend effect op je lichaam en je geest.
Ons lichaam is een gevoelig instrument. Alles hangt samen met elkaar en beïnvloedt elkaar. Oorzaak en effect zijn daarom niet altijd goed met elkaar in verband te brengen. Nog heel veel therapieën richten zich op het behandelen van de gevolgen.
Bij Dunas hanteren wij een holistische benadering, waarbij wij lichaam en geest zien als een totaliteit, waarbinnen we streven naar een evenwicht.
Door het bestuderen en beoefenen van diverse aanrakings- en massagemethodieken, heb ik bij Dunas een therapie ontwikkeld, waarbij ik jou op de juiste manier weet aan te raken. Afhankelijk van de behandeling, maak ik ook contact met je andere zintuigen door aroma, geluid en smaak toe te voegen.

 
Dunas Mind and Body S005.png

Californische Ontspanningsmassage

Tijdens deze behandeling raak je door diverse massagetechnieken, die voornamelijk gebaseerd zijn op de Californische massage, in een gehele staat van ontspanning.

De relaxatietherapie is ideaal om lichamelijke spanningen weg te nemen en om jou een energetische boost te geven, zodat je er weer tegenaan kan.

Een regelmatige relaxatietherapie heeft een merkbare positieve impact op je lichamelijke en mentale gezondheid.

Sessie van 1.30 uur - € 150,00

Diana - Els

Dunas Mind and Body S006.png

Body De-Armouring

Onverwerkte emoties, trauma's, spanningen, conditionering en stress worden door ons lichaam opgeslagen. Zo ontstaan blokkades die resulteren in een pijnlijk en vermoeid lichaam, ziekte, futloosheid en depressie. Deze ervaringen pantseren als het ware ons lichaam, zodat we de gevoelige band verliezen met onze levensenergie.


De Body De-Armouring therapie ontdoet je lichaam van deze fysieke, emotionele en energetische blokkades. Het maakt dat je levensenergie weer vrij kan stromen en dat je in verbinding komt met je ware zelf.

Tijdens de Body De-Armouring maak ik gebruik van verschillende massage-, druk- en aanrakingstechnieken, afhankelijk van de nood en vraag van je lichaam. Dit gebeurt steeds met respect voor jouw grenzen.

Sessie van 1.30 uur - € 180,00

Diana

Dunas Mind and Body S020.png

Sexual healing (Behandeling op basis van Tantrische massage)

Er zijn zoveel factoren in je leven die ervoor zorgen dat je vervreemd geraakt van je eigen seksuele energie.


Negatieve en ontgoochelende seksuele ervaringen en schaamte door opvoeding of negatieve conditionering, kunnen resulteren in een laag zelfbeeld of seksuele blokkades. Hierdoor ben je niet meer in staat om op een positieve manier te genieten van je lichaam, je partner, je liefdevolle energie.

Dat is zo jammer, want je verdient het om te koesteren en gekoesterd te worden.

De Sexual healing is een kwetsbare zoektocht naar je eigen seksualiteit. Het is gebaseerd op de kracht van de Tantrische en Ayurvedische tradities, waarbij je marmapunten (krachtige energetische punten in je lichaam) en je meridiaan centraal staan.


In deze behandeling is het belangrijk om vertrouwd te raken met naaktheid en met je volledige lichaam (ook yoni en lingam). Om de fragiele balans in jezelf niet te bruuskeren, hou ik steeds rekening met jouw grenzen, die we stap voor stap verleggen.

Met de Sexual Healing leer je weer genieten van je eigen gevoelens en seksualiteit. Deze behandeling is therapeutisch en verloopt zonder seksuele handelingen. 

Sessie van 1.30 uur - € 200,00

Sessie van 2.00 uur - € 260,00

Diana - Els

Neem contact met me op voor een afspraak of meer informatie.